Locatie Wognum:
Wijzend 70
1687JA Wognum
Mini verkopen,Mini verkoop,Mini inkoop
Mini verkopen
Openingstijden:
Dagen :Dinsdag t/m Zaterdag
Tijden :10.00 t/m 17.30
Maandag op afspraak

Contact:
T 0229-756508
F 084 -7371363
M 06 - 46558181
E info@premiumselect.nl
----------------------BIEDING NODIG OP UW Mini ?
APP NAAR
0646558181
Kenteken
Merk
Type
Uitvoering
Km stand.
Staat vd Auto

-----------------------

Mini verkopen, Mini inkoop,Mini verkoop

Premium Select heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop verkopen en inkoop van Mini automobielen onze voorkeur gaat uit naar een goede jarenlange relatie met onze klanten.

Premium Select is gespecialiseerd in inkoop / verkoop en verkopen van het merk Mini. Wilt u direct uw Mini verkopen dat kan, wij zijn specialist in het inkopen en verkopen van Mini modellen, met name de bouwjaren vanaf 2004- tot heden. Als u uw Mini wilt verkopen, kunnen wij u direct contant betalen, handig is om het taxatieformulier in te vullen,wat het inkopen van uw Mini makkelijker maakt, of bel met Premium Select : 0646558181, en misschien kunt u uw Mini aan ons verkopen.


Direct een bieding op uw Mini voor inruil of verkoop ?
Klik op het nummerbord voor een taxatie online.
Wij nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u uw Mini verkopen, dat kan ook via ons. Door een groeiende vraag naar de Mini, Mini Clubman, Mini Cooper en Mini Coopers modellen zijn wij voor klanten en het aanvullen van onze voorraad met op zoek naar gebruikte Mini modellen.Om onze verkooplijn te optimaliseren zijn wij medio 2006 begonnen met inkoop en verkoop van Mini modellen,dit heeft in de jaren daarna steeds meer onze aandacht gekregen, wij verkopen en kopen alle Mini modellen, zoals de Mini Cooper, Mini one,Mini Cooper S, Mini Clubman,Mini Works, en niet te vergeten de Mini Cabrio.

Uw Mini verkopen ? Bel met Premium Select direct:
0646558181

Ook kunt in consignatie uw Mini verkopen, wij bepalen dan gezamelijk de verkoopprijs en kan er tevens door de Mini koper een auto worden ingeruild.

"Als aanvulling op onze verkooplijn : Mini specialist,U kunt uw Mini aan ons verkopen...":

 

Fiat
Panda lounge turbo automaat >>>

 

Renault
Modus Expr automaat dealer oh >>>

 

Fiat of bmw verkopen
Bel 0646558181 of APP >>>

 


 
 

© '05 Premium Select | www.ATNED.nl

wij zijn opzoek naar de volgende modellen :Mini One, Mini Cooper, Mini Cabrio, Mini Works, Mini verkopen, Mini diesel, Mini Benzine, Mini Cooper S, Mini countryman