Locatie Wognum:
Wijzend 70
1687JA Wognum
Mercedes verkopen,Mercedes verkoop,Mercedes inkoop
Mercedes verkopen
Openingstijden:
Dagen :Dinsdag t/m Zaterdag
Tijden :10.00 t/m 17.30
Maandag op afspraak

Contact:
T 0229-756508
F 084 -7371363
M 06 - 46558181
E info@premiumselect.nl
----------------------Beding nodig op uw Mercedes ?
APP naar
0646558181
Kenteken
Merk
Type
Uitvoering
Km stand.
Staat vd Auto

-----------------------

Mercedes verkopen, Mercedes inkoop,Mercedes verkoop

Premium Select heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop verkopen en inkoop van Mercedes automobielen onze voorkeur gaat uit naar een goede jarenlange relatie met onze klanten.

Premium Select is gespecialiseerd in inkoop / verkoop en verkopen van Mercedes
Wilt u direct uw Mercedes verkopen dat kan wij zijn specialist in het inkopen en verkopen van Benz modellen, met name de bouwjaren vanaf 2004.
Als u uw Mercedes wilt verkopen, kunnen wij u direct contant betalen, handig is om het taxatieformulier in te vullen,wat het inkopen van uw Mercedes makkelijker maakt, of bel met Premium Select : 0646558181, en misschien kunt u uw Mercedes aan ons verkopen.

Direct een bieding op uw Mercedes voor inruil of verkoop ?
Klik op het nummerbord voor een taxatie online.
Wij nemen vervolgens contact met u op.


Wilt u uw Benz verkopen, dat kan ook via ons. Door een groeiende vraag naar de Mercedes A klasse en Mercedes C Klasse en de Mercedes E modellen zijn wij voor klanten en het aanvullen van onze voorraad met spoed op zoek naar gebruikte Mercedes auto's.Om onze verkooplijn te optimaliseren zijn wij medio 2006 begonnen met inkoop en verkoop van Mercedes modellen,deze hobby heeft in de jaren daarna steeds meer onze aandacht gekregen, wij verkopen en kopen alle Mercedes modellen, zoals de C klasse, B klasse, de A klasse, S klasse,Cls klasse, en niet te vergeten de E klasse.

Uw Mercedes verkopen ? Bel met Premium Select direct:
0646558181

Ook kunt in consignatie uw Mercedes verkopen, wij bepalen dan gezamelijk de verkoopprijs en kan er tevens door de Mercedes koper een auto worden ingeruild.

"Als aanvulling op onze verkooplijn : Mercedes specialist,U kunt uw Mercedes aan ons verkopen...":

 

BMW X5 4.4 high Executive Sport
Opzoek naar een X5 in Prachtige staat ? Deze X5 is voll opties , zeer goed onderhouden en in prachtige staat. beschikt over oa schuifkanteldak, Comfortstoelen met Memory,nieuw modern Navigatie systeem. Een bezichtiging meer dan waard !!!! >>>

 

Fiat
Panda Turbo lounge 86 pk Fantastische uitvoering van de Fiat Panda TURBO, luxe uitvoering met practige bekleding en opties, opzoek naar een Panda die u vrolijk maakt, wij hebben hem voor u, en u weet het Bij elke Panda nu gratis een extra Panda...Jazeker 2 halen 1 betalen. >>>

 

Fiat
Panda Automaat Turbo 86 PK Lounge met slechts 22000 kilometer, volledig onderhouden, boekjes en historie zijn aanwezig, beschikt onder ander over : Airco, Automaat, Radio via stuur, Telefoon BT origineel LM velgen origineel, Getinte ramen achter, mistlampen, Bleu@me led >>>

 
 
 

© '05 Premium Select | www.ATNED.nl

wij zijn opzoek naar de volgende modellen Mercedes A klasse, Mercedes B klasse, Mercedes C klasse, Mercedes E Klasse, Mercedes M klasse, GLE , G klasse , CLA ,CLS, SLS :