Locatie Wognum:
Wijzend 70
1687JA Wognum
Volkswagen verkopen,Volkswagen verkoop,Volkswagen inkoop
Volkswagen verkopen
Openingstijden:
Dagen :Dinsdag t/m Zaterdag
Tijden :10.00 t/m 17.30
Maandag op afspraak

Contact:
T 0229-756508
F 084 -7371363
M 06 - 46558181
E info@premiumselect.nl
----------------------BIEDING NODIG OP UW Volkswagen ?
APP NAAR
0646558181
Kenteken
Merk
Type
Uitvoering
Km stand.
Staat vd Auto

-----------------------

Volkswagen verkopen, Volkswagen inkoop,Volkswagen verkoop

Premium Select heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop verkopen en inkoop van Volkswagen automobielen onze voorkeur gaat uit naar een goede jarenlange relatie met onze klanten.

Premium Select is gespecialiseerd in inkoop / verkoop en verkopen van het merk Volkswagen.Wilt u direct uw Volkswagen verkopen dat kan, wij zijn specialist in het inkopen en verkopen van VW modellen, met name de bouwjaren vanaf 2004- tot heden. Als u uw Volkswagen wilt verkopen, kunnen wij u direct contant betalen, handig is om het taxatieformulier in te vullen,wat het inkopen van uw Volkswagen makkelijker maakt, of bel met Premium Select : 0646558181, en misschien kunt u uw Volkswagen aan ons verkopen.


Direct een bieding op uw VW voor inruil of verkoop ?
Klik op het nummerbord voor een taxatie online.
Wij nemen vervolgens contact met u op.

Wilt u uw VW verkopen, dat kan ook via ons. Door een groeiende vraag naar de VW POLO, VW Golf, Passat, UP, Caddy modellen zijn wij voor klanten en het aanvullen van onze voorraad met op zoek naar gebruikte Ford modellen.Om onze verkooplijn te optimaliseren zijn wij medio 2006 begonnen met inkoop en verkoop van Volkswagen modellen,dit heeft in de jaren daarna steeds meer onze aandacht gekregen, wij verkopen en kopen alle VW modellen

Uw Volkswagen verkopen ? Bel met Premium Select direct:
0646558181

Ook kunt in consignatie uw VW verkopen, wij bepalen dan gezamelijk de verkoopprijs en kan er tevens door de koper een auto worden ingeruild.

"Als aanvulling op onze verkooplijn : VW specialist,U kunt uw VW aan ons verkopen...":

 

Fiat
Panda lounge turbo automaat >>>

 

Ford ka
1.2 airco zwart dealer oh >>>

 

Wilt u uw Ford of Fiat verkopen
Bel 0646558181 of APP >>>

 


 
 

© '05 Premium Select | www.ATNED.nl

wij zijn opzoek naar de volgende modellen :VW Polo, VW Lupo,VW Caddy,VW Golf,VW Golf +, VW transporter, VW Jetta, VW Station, VW Tiguan, VW Touareq, VW Touran , VW Sharan,VW Benzine, VW diesel, VW Gas, VW stationwagon, VW Automaat, Ford verkopen